Enkele cadeautips voor Vaderdag 2016

Enkele cadeautips voor Vaderdag 2016

Op zondag 12 juni (België) of op zondag 19 juni (Nederland) wordt er Vaderdag gevierd. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau, dan kan je misschien iets terugvinden in ons speciale Vaderdag-aanbod.

Is je vader een fiere bezitter van een moto, brommer, scooter of ander gemotoriseerde twee-wieler, dan kan hij misschien wel een degelijk slot gebruiken? Wij hebben een schijfremslot-pack in de aanbieding. Koop je een schijfremslot (geschikt voor een schijfremgat van 5.5mm of van 10mm), dan geven we je daar gratis een handig opbergtasje en een herinneringskabel bij.

Is je vader vaak op de baan met een laptop, tablet, smartphone of andere kostbaarheden? Dan kan je hem wellicht veel plezier doen met een voertuigkluisje. Dit zijn geen zware constructies die je moet vastboren in jullie wagen. Nee, dit zijn heel stevige kluisjes die je door middel van een speciale ijzerdraad aan vb de zetel van je wagen kan vastmaken. In deze installatievideo zie je hoe dit eenvoudig in zijn werk gaat. Speciaal voor Vaderdag bieden we 15% korting op al onze voertuigkluisjes.

Tenslotte hebben we nog een heel mooi cadeautje samengesteld: voor slechts 99 euro kan je hem verrassen met een dashcam MSA21 met GPS tracker. En om dit mooie kleinood veilig op te bergen geven we je er gratis een Mini-kluisje S bovenop en leveren we gratis aan huis.

We hopen dat je inspiratie vindt in ons aanbod. Moest je nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Alvast een prettige en veilige Vaderdag!

Het MoveSafe-team

Posted on 2016-05-18 Home, Wat gebeurt er allemaal 0 3641

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev