Hoe installeer ik een kluisje in mijn koffer?

Hoe installeer ik een kluisje in mijn koffer?

Hoe installeer ik een kluisje in mijn koffer?

Het onderstaande filmpje geeft weer hoe eenvoudig het installeren van een kluisje in een koffer is. Het gebruik van een wire rope bevestigingskabel vermijdt dat je moet boren of vijzen. 

bekijk hier de filmpjes op ons YouTube-kanaal 

YouTube

Instructievideo plaatsing in koffer: In dit voorbeeld werd de latopsafe type L gebruikt, maar de installatie voor andere kluisjes in gelijkaardig.

Instructievideo plaatsing op de achterbank: Het mini-kluisje type S is ideaal om je smartphone, GPS en andere kleinere kostbaarheden in op te bergen. Dit korte filmpje toont hoe je dit eenvoudig kan installeren. In die voorbeeld werd de wire rope vastgemaakt aan de verstelhendel van de zetel, maar je kan evengoed één van de bevestigingshaken in de passagiersruimte gebruiken.

Posted on 2015-10-01 Home 0 3864

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next