Movesafe breidt assortiment sloten en klemmen uit

Movesafe breidt assortiment sloten en klemmen uit

schijfremsloten

Met de lancering van een gamma schijfremsloten richt Movesafe zich nu ook naar de tweewielers.

Er zijn 2 modellen beschikbaar: de MSDL270-55 is geschikt voor kleinere moto’s en scooters, de MSDL270-110 met een slagpen van 11mm richt zich meer naar de zwaardere 2-wielers. Deze stevige sloten zijn roest-en corrossiebestendig en standaard voorzien van 2 sleutels. 

Naast de succesvolle anti-diefstal wielklem MSWC175 heb je nu ook een opvouwbare versie, de MSWC6996. Deze versie is gemakkelijk te installeren, en omklemt het volledige wiel. Hierdoor is het afschrikkingseffect nog groter. 

disselsloten Na de vakantie wil je misschien je caravan, trailer of aanhangwagen veilig opbergen? Dan kan een stevig  disselslot misschien van pas komen. Het dissselslot MSCL1411-715 is een kokermodel, waardoor het  zowel aangekoppeld als afgekoppeld je aanhangwagen beveiligt. Een Padlock slot vergrendelt de koker op  de dissel.

 Met dit uitgebreider assortiment wil Movesafe zich verder profileren als een betrouwbare partner die je veilig onderweg  helpt. Heb je vragen over deze producten of wens je een bestelling te plaatsen, aarzel dan niet ons te contacteren. We  helpen je graag verder.

Posted on 2015-09-01 by Bart Movesafe Home 0 3607

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Next